Shopping cart
0kr

Crescent Narre 20″ 3-vxl

In stock

Crescent Narre 20″

  • Ny lägre Alu ram
  • 3-vxl med fotbroms
  • Fjädrande framgaffel
  • Skärmar,stöd ingår (ej med på bild)
  • Färger svart

Rek pris 4795.-  Vårt pris 4499:-

4.499kr

Beskrivning

Nya Crescent Narre med en ny aluminium ram med lägre ramhöjd och en fjädrande framgaffel. Crescents stolthet är att bygga bra och säkra barncyklar med fotbroms och denna Narre modellen är inget undantag.
Det ska vara kul att cykla med en ny cykel som rullar lätt.

20″ 3-vxl pojkcykel. Utrustad med skärmar, stöd, handbroms fram och naturligtvis fotbroms.

  • Fräck treväxlad juniorcykel med dämpargaffel.
  • Aluminiumram. Fotbroms och V-broms fram.
  • Skärmar och stöd ingår.

Crescent

Sedan början på 1900-talet har Crescent tillverkat kvalitetscyklar för nordiska förhållande här på västkusten. Cyklar som tar dig från dagis till jobbet till affären och vidare runt Vättern till Motala.

Låt oss ta allt från början. Ramen är cykelns stomme. Den ska hålla i tusentals mil och bära dig genom livets alla skeden. Helst ska den kunna rulla vidare till dina barn och barnbarn. Den ska helt enkelt tåla det mesta. Och må bra i våra nordiska förhållanden med sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Därför utvecklar vi den i vår fabrik i Varberg.

Hos Crescent finns kunskap, tradition och ett erfaret team av konstruktörer som utvecklar ramar med perfekt vridstyvhet, vikt och funktion. När linjer, vinklar och fästpunkter definieras får cykeln också sin geometriska sammansättning. Hur geometrin ser ut beror på vem som ska sitta på sadeln och hur cykeln ska användas. En tränings- och tävlingsram skiljer sig mycket från ramen på en klassisk damcykel. Cyklarna testas och testas igen med hjälp av program och simulatorer. Det ger oss full kontroll över allt från luftmotstånd till hållfasthet.

Sedan slutet av 1990-talet ingår Crescent i en av världens största cykelkoncerner. Tack vare Cycleurope får vi tillgång till de senaste materialen och den vassaste tekniken. Ramen utrustas till exempel med slittåliga växlar, bromssystem och andra komponenter från de bästa tillverkarna.

Shimano

Shimano är världens största tillverkare av cykelkomponenter, sedan dom startade företaget 1921 i Osaka Japan har dom varit ledande inom cykelindustrin. Tack vare stor satsning på forskning och utveckling, har shimano några av dem bästa komponenterna på marknaden. Shimano cykelkomponenter är en garanti för hög kvalitet. Shimano tillverkar inte bara komponenter, dem tillverkar även Shimano cykelskor, Shimano cykelglasögon och Shimano cykeltillbehör.

RAM: Aluminium
ANTAL VÄXLAR: 3
VÄXELREGLAGE: Shimano® Nexus® 3 Vridreglage
BROMSAR: Shimano® Bak:Navbroms Fram:V-broms Spectra
VEVPARTI: Spectra 36T 127mm med roterande kedjeskydd
STYRSTAM: Aluminium
SADELSTOLPE: Stål svart, 27,2mm
SADEL: Spectra Team
DÄCK: Spectra 20×2.125″ med reflexrand
HANDTAG: Spectra
PEDALER: Barn, nylon
SKÄRMAR: MTB, plast ingår
STÖD: Aluminium
KASSETT: 16T
GAFFEL: Dämpad Zoom 20″
HJULFÄLG: Shimano/Aluminium
KEDJA: Spectra/KMC STD.