Shopping cart
0kr

Crescent Rask R80 20″ 2022

Delbetala från 375kr per månad | Läs mer
Out of stock

Crescent Rask R80 20″ 2022

  • Ny lägre Alu ram
  • 8-vxl med shimano altus
  • Färg gul

Rekpris 4995:- Vårt pris 4499:-

4.499kr

Slut i lager

Beskrivning

Nya Crescent Rask med en ny aluminium ram med lägre ramhöjd och en stel framgaffel. Crescents stolthet är att bygga bra och säkra barncyklar.
Det ska vara kul att cykla med en ny cykel som rullar lätt. Från ca 120cm lång.

Crescent

Sedan början på 1900-talet har Crescent tillverkat kvalitetscyklar för nordiska förhållande här på västkusten. Cyklar som tar dig från dagis till jobbet till affären och vidare runt Vättern till Motala.

Låt oss ta allt från början. Ramen är cykelns stomme. Den ska hålla i tusentals mil och bära dig genom livets alla skeden. Helst ska den kunna rulla vidare till dina barn och barnbarn. Den ska helt enkelt tåla det mesta. Och må bra i våra nordiska förhållanden med sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Därför utvecklar vi den i vår fabrik i Varberg.

Hos Crescent finns kunskap, tradition och ett erfaret team av konstruktörer som utvecklar ramar med perfekt vridstyvhet, vikt och funktion. När linjer, vinklar och fästpunkter definieras får cykeln också sin geometriska sammansättning. Hur geometrin ser ut beror på vem som ska sitta på sadeln och hur cykeln ska användas. En tränings- och tävlingsram skiljer sig mycket från ramen på en klassisk damcykel. Cyklarna testas och testas igen med hjälp av program och simulatorer. Det ger oss full kontroll över allt från luftmotstånd till hållfasthet.

Sedan slutet av 1990-talet ingår Crescent i en av världens största cykelkoncerner. Tack vare Cycleurope får vi tillgång till de senaste materialen och den vassaste tekniken. Ramen utrustas till exempel med slittåliga växlar, bromssystem och andra komponenter från de bästa tillverkarna.

Shimano

Shimano är världens största tillverkare av cykelkomponenter, sedan dom startade företaget 1921 i Osaka Japan har dom varit ledande inom cykelindustrin. Tack vare stor satsning på forskning och utveckling, har shimano några av dem bästa komponenterna på marknaden. Shimano cykelkomponenter är en garanti för hög kvalitet. Shimano tillverkar inte bara komponenter, dem tillverkar även Shimano cykelskor, Shimano cykelglasögon och Shimano cykeltillbehör.

STORLEKAR: 23 cm
FÄRGER: Senapsgul
RAMTYP: Unisex
RAM: Trippelreducerade rör
ANTAL VÄXLAR: 8
VÄXELREGLAGE: Shimano® Altus® 8
BAKVÄXEL: Shimano® Altus®
BROMSAR: Skivbroms
VEVPARTI: 32T 114mm roterande kedjeskydd ingår
STYRSTAM: Ahead
SADELSTOLPE: Aluminium svart 25,4mm
SADEL: Fizik Taiga
DÄCK: Kenda Booster XC 29X2.20, 60tpi, vikbart
HANDTAG: TEC
PEDALER: Barn, nylon
KASSETT: Shimano® HG-200 12-32
GAFFEL: Stel aluminium
HJULFÄLG: Aluminium
KEDJA: KMC RB