Shimano XC900 MTB

2.899kr

Delbetala från 242kr per månad | Läs mer

Shimano xc900 mtb

  • Kolfiber sula
  • Innersulan är med Silvadur som tar bort odör
  • 2 St Boa spännen
  • Vikt 330gram

Rek pris 3099:- Vårt pris 2899:-

OBS Denna vara levereras fraktfritt!

Nollställ
Artikelnr: R088-1 Kategorier: , Tagg:

Beskrivning

Shimanos mest avancerade och mest utvecklade cykel sko. Här har man fått fram en supereffektiv sko med direkt kraftöverföring och aerodynamiska fördelar. Samtidigt har man inte glömt bort den biodynamiska faktorn; att alla fötter ser olika ut och att vi har 26 ben i varje fot. Skon är nämligen helt enkelt helt otroligt skön.
Ovansida i konstläder med dimples struktur från Teijin Avail, som man bl.a. hittar i riktigt proffs fotbollsskor. Den sluter mer omlott runt foten och fastsättningen sköts med dubbla BOA-spännen. BOA-spännena är justerbara och du kan också ändra hur trycket ska fördelas över foten. Innersulan är med Silvadur som tar bort odör. Sulan är i kolfiber och tekniken runt den är naturligtvis också ny. Skons ovansida går ner en bit och omsluter sulan, på så sätt kommer du närmare pedalaxeln (3,2 mm). Den Dynalast-utformade kolfibersulan sitter dessutom ihop med den nya häl kappan= vilket ger mer watt. Sulan är superstyv och  väger 330 gram. Här i S-Phyre MTB-version är gummi och mönster utvecklat i samarbete med Michelin. Det ingår även ett par strumpor dessutom.

Om S-Phyre
Shimano S-Phyre är inte bara namnet på en ny kollektion, det är ett helt nytt koncept. Kläder och skor med full integration. Det bästa från shimano.

Mer information

Vikt 1 kg
Dimensioner 39 × 32 × 27 cm