Crescent Ellie 7-vxl 2020 med ABS

34.990kr

Delbetala från 2.916kr per månad | Läs mer

Crescent Ellie 7-vxl med ABS broms

  • ABS Frambroms
  • Koppla Connect 
  • Alu ram
  • 7-vxl med fotbroms
  • Batteri 36V, 11,6Ah intregrerat (låst till cykeln)
  • E-going elsystem med mittmotor
  • Vikt ca 28kg
  • Säljs endast från butik(skickas ej)

Vårt pris 34990:-

4 i lager

Artikelnr: yec750-1-1 Kategorier: , Taggar: , , , ,

Beskrivning

Crescent Ellie 2020 är en nyhet med koppla connect och frambroms med ABS teknik. Du behöver inte resa framåt i tiden för att prova smarta elcyklar, en tur till oss räcker. Ellie tillhör de klyftiga nya uppkopplade elcyklar som utrustats med Koppla = Smart Cykelteknologi. Det innebär att du bland annat alltid vet var din cykel befinner sig. Om cykeln flyttas får du notiser, och kan med ett klick aktivera ett elektroniskt systemlås som stänger ner cykelns el. Också batteriet är stöldskyddat och DNA-matchas med din cykel, vilket gör att dem bara fungerar tillsammans. Skulle du cykla omkull skickas en crasch rapport via SMS till anhöriga. AVS bromsen tar denna säkra elcykel till framtiden med låsningsfri frambroms,  säkerhet är något Crescent lägger focus på nu.

Med 7 st växlar  på denna säkra modell med AVS frambroms som är en skivbroms, belysning, skärmar och pakethållare( med AVS system) har den allt du behöver för säker och bekväm cykling i alla typer av väder. Batteriet är semi integrerat i ramen och är numera tunnare och mindre synligt än på andra modeller av elcyklar. När du startar upp systemet tänds de vita siffrorna upp och visar hastighet, batterinivå och info om hur systemet jobbar.

HUR FUNGERAR KOPPLA ABS BROMSEN?

Frambromsen på cykeln har störst bromseffekt och därför är våra smarta elcyklar utrustade med bromsskivor fram. Statistik vittnar om att många cykelolyckor sker när cyklisten bromsar in för kraftigt, vilket leder till att framhjulet låser sig och cyklisten faller över styret eller åt sidan. Med ABS-broms reduceras risken och du kan cykla tryggt och säkert.

KOPPLA – SMART CYKELTEKNOLOGI

Genom att koppla mobilen till din cykel är du alltid uppdaterad om var din cykel är, hur den mår och vad cykling gör för din hälsa. Du ser bland annat position, batteristatus, förbrukade kalorier och hur mycket CO2 du sparat genom att cykla. Om cykeln lämnar ditt valda område får du notiser, och är tjuven framme kan du stänga av cykelns el med ett klick. Dessutom DNA-matchar vi cykel med batteri, vilket gör att de bara fungerar tillsammans. Läs mer

ELlie är fullt utrustad med lås, däck med reflexsidor och belysning som tänds automatiskt vid mörker. Cykeln kommer med en avtagbar cykelkorg fram, och på pakethållaren kan du enkelt klicka fast väskor eller korgar. 3 års uppkopplat abonnemang och Crescent Koppla ingår i priset.

Lite mer info:

STORLEKAR
51 CM
FÄRGER
Ljusgrön Matt
RAMTYP
Unisex
RAM
Aluminium
ANTAL VÄXLAR
7
VÄXELREGLAGE
Shimano® Nexus® 7 Vridreglage
BROMSAR
Shimano® Bak:Navbroms Fram: Hydralisk disk med ABS
VEVPARTI
EGOING 38T 170mm
STYRSTAM
Aluminium 25,4/280mm, justerbar 90-150°, längd 90mm
SADELSTOLPE
Aluminium 27,2mm inkl klamma.
SADEL
Spectra Fluito med dämpande elastomer.
MOTORPLACERING
Center
MOTOR
EGOING Center CB
BATTERI
EGOING 36V 11.6Ah med integrerad belysning
DISPLAY
TFT, EGOING center USB
DÄCK
Spectra Pergo-E XNR Reflex 40-622
HANDTAG
Herrmans CLIK ergonomiskt låsbart
PEDALER
Spectra, aluminium ergonomisk, antislip
SKÄRMAR
Stål zink+ pulverlack
STÖD
ATRAN REX Aluminium ställbart, optilmal support
PAKETHÅLLARE
Aluminuim med AVS
LÅS
AXA Solid +
BELYSNING
AXA /Integrerad i batteri
KASSETT
Shimano® 18T
GAFFEL
High-Tensile stål
HJULFÄLG
Shimano/Spectra
KEDJA
Z610HXRB

Mer information

Vikt 25 kg
Dimensioner 165 × 20 × 80 cm
bromsar

,

Cykelmärke

färg

hjul

ramstorlek

växlar