Shopping cart
0kr
Rea!

Crescent Elmi 2021

Delbetala från 1.542kr per månad | Läs mer
In stock

Crescent Elcykel  Elmi 3-vxl dam 2022

  • Alu ram
  • Batteri 11,6Ah
  • Hydraulisk skivbroms fram
  • Pakethållare med AVS-klicksystem för väskor och korgar. Klicka här för att se mer!
  • Punkteringsskyddande däck 40-622

Rek pris 19495:-  Vårat pris 18495:-

18.499kr

Andra köpte också...

Beskrivning

Elmi är nästan som en vanlig 3-växlad damcykel av modernt snitt, med lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram. Skillnaden är att den har en elmotor inbyggd i framhjulet, Motorn gör jobbet uppför backar, i motvind eller när du har cykelkorgen full. Med 5 olika effektlägen att välja på är det enkelt att hitta den perfekta nivån av extra kraft du vill ha, när du behöver den.

Med Koppla Smart cykelteknologi kopplar du upp din cykel via en app som håller dig uppdaterad om service och underhåll. Denna cykel har Koppla Light, smart på ett lätt sätt! Tryck igång appen och registrera dina cykelturer och få motiverande och användbar statistik samlad i appen.
Elmis batteri sitter i pakethållaren och är enkelt att lossa och ta in för laddning. Din Crescent-elcykelspecialist hjälper dig att ställa in cykeln efter din körstil och ditt batteri blir stöldskyddat genom att det binds elektroniskt till att endast fungera på din cykel. Det gör ditt batteri obrukbart och oattraktivt för tjuven. Senaste batteristatus ser du i appen. Cykelkorg i aluminium ingår, liksom stöd, godkänt ramlås och belysning.

Crescent

Sedan början på 1900-talet har Crescent tillverkat kvalitetscyklar för nordiska förhållande här på västkusten. Cyklar som tar dig från dagis till jobbet till affären och vidare runt Vättern till Motala.

Låt oss ta allt från början. Ramen är cykelns stomme. Den ska hålla i tusentals mil och bära dig genom livets alla skeden. Helst ska den kunna rulla vidare till dina barn och barnbarn. Den ska helt enkelt tåla det mesta. Och må bra i våra nordiska förhållanden med sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Därför utvecklar vi den i vår fabrik i Varberg.

Hos Crescent finns kunskap, tradition och ett erfaret team av konstruktörer som utvecklar ramar med perfekt vridstyvhet, vikt och funktion. När linjer, vinklar och fästpunkter definieras får cykeln också sin geometriska sammansättning. Hur geometrin ser ut beror på vem som ska sitta på sadeln och hur cykeln ska användas. En tränings- och tävlingsram skiljer sig mycket från ramen på en klassisk damcykel. Cyklarna testas och testas igen med hjälp av program och simulatorer. Det ger oss full kontroll över allt från luftmotstånd till hållfasthet.

Sedan slutet av 1990-talet ingår Crescent i en av världens största cykelkoncerner. Tack vare Cycleurope får vi tillgång till de senaste materialen och den vassaste tekniken. Ramen utrustas till exempel med slittåliga växlar, bromssystem och andra komponenter från de bästa tillverkarna.

Shimano

Shimano är världens största tillverkare av cykelkomponenter, sedan dom startade företaget 1921 i Osaka Japan har dom varit ledande inom cykelindustrin. Tack vare stor satsning på forskning och utveckling, har shimano några av dem bästa komponenterna på marknaden. Shimano cykelkomponenter är en garanti för hög kvalitet. Shimano tillverkar inte bara komponenter, dem tillverkar även Shimano cykelskor, Shimano cykelglasögon och Shimano cykeltillbehör.

STORLEKAR: 51 CM, 55 CM
FÄRGER: Svart matt, Ljusblå matt
RAMTYP: Unisex
RAM: Aluminium, Lågt insteg
ANTAL VÄXLAR: 3
VÄXELREGLAGE: Shimano® Nexus 3® DX
BROMSAR: Shimano® Bak:Navbroms Fram:Hydraulisk skivbroms. Shimano®
VEVPARTI: EGOING 38T 170 mm
STYRSTAM: Adjustable
SADELSTOLPE: Aluminium 27,2mm inkl klamma.
SADEL: Spectra Fluito med dämpande elastomer.
MOTORPLACERING: Fram
MOTOR: EGOING Framhjulsdrivet
BATTERI: EGOING 36V 11.6Ah m. integrerad belysning
DISPLAY: LCD, EGOING USB
DÄCK: Spectra Pergo-E XNR Reflex 40-622
HANDTAG: Herrmans CLIK ergonomiskt låsbart
PEDALER: Spectra, nylon med antislip
STÖD:ATRAN REX Aluminium ställbart, optilmal support
PAKETHÅLLARE: Aluminium med AVS
LÅS: AXA Solid +
BELYSNING: Herrmans MR4 LED 100-120 lumen/Integrerad i batteri
KASSETT:Shimano® 18T
GAFFEL: High-Tensile stål
HJULFÄLG: Shimano/Spectra
KEDJA: Z408RB