Shopping cart
0kr

Crescent Ran 24″ 2024

In stock

24″ CRESCENT RAN 3-vxl 2024

  • Alu ram
  • 3-vxl
  • Fotbroms och V-broms fram

Rek pris 5995- Vårt pris 5599:-

 

5 599kr

Beskrivning

Crescent har gjort den perfekta flickcykeln med modellnamnet ran.Storlek på ramen är 38cm och brukar passa från ca: 130cm lång.  Den har alu-ram, godkänt lås, belysning och görs i två härliga färger. Tack vare alu-ramen så är den väldigt lätt och alla detaljer så som skärmar, pakethållare och lås är väl anpassade till denna cykel. 3-vxl har denna cykel med fotbroms och det finns även en handbroms för det främre hjulet. Detta är den mest sålda 24″ flickcykeln hos oss genom flera år. Crescent har gjort en kvalite cykel som verkligen många är nöjda med.

  • Treväxlad juniorcykel med lätt aluminiumram och fotbroms, för lek eller till och från skolan.
  • Spännande grafik på ram och sadel.
  • Komplett med pakethållare, lås, stöd och belysning.

Crescent

Sedan början på 1900-talet har Crescent tillverkat kvalitetscyklar för nordiska förhållande här på västkusten. Cyklar som tar dig från dagis till jobbet till affären och vidare runt Vättern till Motala.

Låt oss ta allt från början. Ramen är cykelns stomme. Den ska hålla i tusentals mil och bära dig genom livets alla skeden. Helst ska den kunna rulla vidare till dina barn och barnbarn. Den ska helt enkelt tåla det mesta. Och må bra i våra nordiska förhållanden med sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Därför utvecklar vi den i vår fabrik i Varberg.

Hos Crescent finns kunskap, tradition och ett erfaret team av konstruktörer som utvecklar ramar med perfekt vridstyvhet, vikt och funktion. När linjer, vinklar och fästpunkter definieras får cykeln också sin geometriska sammansättning. Hur geometrin ser ut beror på vem som ska sitta på sadeln och hur cykeln ska användas. En tränings- och tävlingsram skiljer sig mycket från ramen på en klassisk damcykel. Cyklarna testas och testas igen med hjälp av program och simulatorer. Det ger oss full kontroll över allt från luftmotstånd till hållfasthet.

Sedan slutet av 1990-talet ingår Crescent i en av världens största cykelkoncerner. Tack vare Cycleurope får vi tillgång till de senaste materialen och den vassaste tekniken. Ramen utrustas till exempel med slittåliga växlar, bromssystem och andra komponenter från de bästa tillverkarna.

Shimano

Shimano är världens största tillverkare av cykelkomponenter, sedan dom startade företaget 1921 i Osaka Japan har dom varit ledande inom cykelindustrin. Tack vare stor satsning på forskning och utveckling, har shimano några av dem bästa komponenterna på marknaden. Shimano cykelkomponenter är en garanti för hög kvalitet. Shimano tillverkar inte bara komponenter, dem tillverkar även Shimano cykelskor, Shimano cykelglasögon och Shimano cykeltillbehör.

STORLEKAR: 38 CM
FÄRGER: Svart, Lila
RAM: Aluminium
ANTAL VÄXLAR: 3
VÄXELREGLAGE: Shimano® Nexus 3® DX
BROMSAR.  Shimano® Bak:Navbroms Fram:V-broms Spectra
VEVPARTI: Spectra 36T 152 mm
STYRSTAM: Fixed
SADELSTOLPE: Aluminium silver 27,2mm
SADEL: Spectra
DÄCK: 24X1.95″ med reflexrand
HANDTAG: Spectra
PEDALER: Spectra C-pedal, nylon med antislip
STÖD: Aluminium
PAKETHÅLLARE: Stål
KASSETT:  16T
GAFFEL: High-Tensile stål
HJULFÄLG: Shimano/Aluminium
KEDJA: KMC STD.