Shopping cart
0kr

Sandnäs Fårö 7-vxl 26″ alu 2023

In stock

Sandnäs Fårö 7-vxl 26″ 2023

  • 7-vxl med fotbroms
  • Alu ram
  • Korg
  • Godkänt lås
  • Belysning

Vårt pris 5990:-

 

5.990kr

Beskrivning

SANDNÄS är ett nytt fabrikat vi tagit in i våran butik. Cyklarna är tillverkade i Polen med en bra standard och väldigt prisvärda. Fårö modellen görs nu också med 26″ flickcykel med 7-vxl fotbroms, aluminium ram och 43cm i ram höjd och passar en från ca 140cm lång. Komplett utrustad med godkänt lås, korg, belysning och kjolskydd. Klassisk stilren vardags cykel för dig som vill cykla upprätt och bekvämt.

Sandnäs

Sandnäs är svenskdesignade cyklar som är producerade med bra kvalitet samtidigt som dem har behållt sitt låga pris. Med stilrena designer och färger finns det alltid en cykel för alla.

Shimano

Shimano är världens största tillverkare av cykelkomponenter, sedan dom startade företaget 1921 i Osaka Japan har dom varit ledande inom cykelindustrin. Tack vare stor satsning på forskning och utveckling, har shimano några av dem bästa komponenterna på marknaden. Shimano cykelkomponenter är en garanti för hög kvalitet. Shimano tillverkar inte bara komponenter, dem tillverkar även Shimano cykelskor, Shimano cykelglasögon och Shimano cykeltillbehör.