Shopping cart
0kr

Sjösala Mariedal 3-vxl 26″ 2024

In stock

Sjösala Mariedal 3-vxl 26″ 2024

  • 3-vxl med fotbroms
  • alu ram
  • Korg
  • Godkänt lås
  • Belysning

Rek pris 5995:- Vårt pris 5295:-

5 295kr

Beskrivning

Trampa tillbaka i tiden med stil och elegans på den ikoniska 3-växlade Sjösala Mariedal flickcykeln! Det är inte bara en cykel, det är en tidsmaskin som tar dig tillbaka till en era av tidlös charm och enkelhet.

Smidig och Mångsidig: Utrustad med en pålitlig 3-växlad växellåda, tar Sjösala Mariedal dig dit du behöver med lätthet och elegans. Oavsett om det är en avslappnad tur längs strandpromenaden, en snabb resa till marknaden eller en kvällspromenad genom staden – den här cykeln är redo för äventyr.

Hållbarhet i Fokus: Byggd för att stå emot tidens tand är Sjösala Mariedal tillverkad med fokus på hållbarhet och kvalitet. Varje del är noggrant utvald för att säkerställa långvarig prestanda och tillförlitlighet, vilket gör den till en pålitlig följeslagare i många år framöver.

Komfort på Varje Pedaltramp: Den ergonomiska designen av sadel och handtag ger en bekväm och avslappnad cykelupplevelse varje gång du ger dig ut. Oavsett om du tar en kort resa runt kvarteret eller ger dig ut på längre äventyr, kommer Sjösala Mariedal att hålla dig bekväm och njutningsfull genom varje pedaltramp.

Shimano

Shimano är världens största tillverkare av cykelkomponenter, sedan dom startade företaget 1921 i Osaka Japan har dom varit ledande inom cykelindustrin. Tack vare stor satsning på forskning och utveckling, har shimano några av dem bästa komponenterna på marknaden. Shimano cykelkomponenter är en garanti för hög kvalitet. Shimano tillverkar inte bara komponenter, dem tillverkar även Shimano cykelskor, Shimano cykelglasögon och Shimano cykeltillbehör.

STORLEKAR: 43cm 140-160cm
FÄRGER: Lila, Svart
RAMTYP: Dam, Unisex
RAM: Aluminium
VÄXELREGLAGE: Shimano® Nexus® 3 Vridreglage
BROMSAR: Shimano® Bak:Navbroms Fram:V-broms
VEVPARTI: 38T 170 mm
STYRSTAM: Aluminium/rostfritt stål
SADELSTOLPE: Aluminium silver 27,2×300
SADEL: Spectra Lubri