Shopping cart
0kr

Crescent Lotta 3-vxl

Out of stock

 Crescent Lotta 3-vxl 

Rek pris 8995:- Vårt pris 8499:-

8 499kr

Beskrivning

Upptäck Crescent Lotta – den tidlösa symbolen för retrocool cykel design kombinerad med modern funktionalitet. Med sin charmiga treväxlade konstruktion och unika integrerade skylt i ramen tar den dig tillbaka till svunna tider samtidigt som den levererar på alla fronter för dagens cyklister.

Funktioner och Fördelar:

  1. Retroinspirerad Design: Crescent Lotta strålar av nostalgisk skönhet med sin eleganta retrodesign och karakteristiska integrerade skylt i ramen. Varje detalj är noggrant utformad för att fånga essensen av en svunnen era och ge din cykeltur en touch av tidlös stil.
  2. Mjuk och Bekväm Körning: Utrustad med en präglad sadel i varmt brunt läder, komforthandtag och breda mjuka däck, garanterar Crescent Lotta en otroligt skön körupplevelse. Oavsett om du tar en avslappnad runda i staden eller en längre utflykt, kommer du att uppskatta den bekväma och smidiga åkningen.
  3. Optimal Kontroll och Säkerhet: Med fotbromsen får du enkel och pålitlig kontroll över din hastighet, vilket ger dig trygghet och säkerhet under varje cykeltur. Dessutom är Lotta utrustad med belysning för ökad synlighet och ett stabilt stöd som gör det enkelt att parkera var som helst.
  4. Hållbar Konstruktion: Med en aluminiumram och en stålgaffel är Crescent Lotta både lätt och hållbar, vilket gör den till en pålitlig följeslagare för årtionden av cykling. Dess robusta konstruktion klarar av både stadens gator och äventyr på landsvägen med lätthet.
  5. Praktiska Tillbehör: Med en  AVS frampakethållare kan du enkelt transportera dina ägodelar med stil och bekvämlighet. Oavsett om det är din väska, picknickkorg eller dagligvaror, har du alltid plats för det på din Crescent Lotta.

Crescent

Sedan början på 1900-talet har Crescent tillverkat kvalitetscyklar för nordiska förhållande här på västkusten. Cyklar som tar dig från dagis till jobbet till affären och vidare runt Vättern till Motala.

Låt oss ta allt från början. Ramen är cykelns stomme. Den ska hålla i tusentals mil och bära dig genom livets alla skeden. Helst ska den kunna rulla vidare till dina barn och barnbarn. Den ska helt enkelt tåla det mesta. Och må bra i våra nordiska förhållanden med sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Därför utvecklar vi den i vår fabrik i Varberg.

Hos Crescent finns kunskap, tradition och ett erfaret team av konstruktörer som utvecklar ramar med perfekt vridstyvhet, vikt och funktion. När linjer, vinklar och fästpunkter definieras får cykeln också sin geometriska sammansättning. Hur geometrin ser ut beror på vem som ska sitta på sadeln och hur cykeln ska användas. En tränings- och tävlingsram skiljer sig mycket från ramen på en klassisk damcykel. Cyklarna testas och testas igen med hjälp av program och simulatorer. Det ger oss full kontroll över allt från luftmotstånd till hållfasthet.

Sedan slutet av 1990-talet ingår Crescent i en av världens största cykelkoncerner. Tack vare Cycleurope får vi tillgång till de senaste materialen och den vassaste tekniken. Ramen utrustas till exempel med slittåliga växlar, bromssystem och andra komponenter från de bästa tillverkarna.

Shimano

Shimano är världens största tillverkare av cykelkomponenter, sedan dom startade företaget 1921 i Osaka Japan har dom varit ledande inom cykelindustrin. Tack vare stor satsning på forskning och utveckling, har shimano några av dem bästa komponenterna på marknaden. Shimano cykelkomponenter är en garanti för hög kvalitet. Shimano tillverkar inte bara komponenter, dem tillverkar även Shimano cykelskor, Shimano cykelglasögon och Shimano cykeltillbehör.

AXA Bike Security

AXA har producerat lås till cyklar i över 100 år och tillverkar lås av hög kvalitet för att hålla din cykel säker ifrån tjuvar. Det finns en mängd olika lås men det vanligaste som sitter på våra cyklar är ett rammonterat lås med möjlighet till extra kätting eller vajerlås.

AltranVeloSystem

AltranVeloSytem (AVS) är ett minimalistiskt system för säker fastsättning av tillbehör på din cykel. Det finns ett brett utbud av högkvalitativa väskor, korgar och lådor för olika tillfällen. Alla tillbehör är kompatibla med både främre och bakre pakethållare, så du kan montera dem på det sätt som passar din cykel bäst.

AVS är känt för sin smidighet, funktionalitet och elegans. Den smarta designen gör det enkelt att klicka av och på din tillbehör och att dem förblir stadiga under din cykeltur.

RAMMATERIAL: Aluminium
ANTAL VÄXLAR: 3
VÄXELREGLAGE: Shimano Nexus 3 Vridreglage
BROMSAR: Shimano® Bak:Navbroms Fram:V-broms Spectra
VEVPARTI: Spectra 42T 170 mm
SADELSTOLPE: Aluminium 27,2mm
SADEL: Spectra
DÄCK: Spectra Pergo Premium
Pedaler ingår