Shopping cart
0kr

Crescent Nikka 2024

Out of stock

Crescent Nikka 18-vxl dam 2024

  • 18-vxl shimano Alivio
  • Alumunium ram
  • Hydrauliska skivbromsar
  • Skärmar, pakethållare och godkänt lås
  • Pakethållare med AVS-klicksystem för väskor och korgar. Klicka här för att se mer!

Vårt pris 9995:-

9 995kr

Andra köpte också...

Beskrivning

Crescent cyklar

Sedan början på 1900-talet har Crescent tillverkat kvalitetscyklar för nordiska förhållande här på västkusten. Cyklar som tar dig från dagis till jobbet till affären och vidare runt Vättern till Motala.

Låt oss ta allt från början. Ramen är cykelns stomme. Den ska hålla i tusentals mil och bära dig genom livets alla skeden. Helst ska den kunna rulla vidare till dina barn och barnbarn. Den ska helt enkelt tåla det mesta. Och må bra i våra nordiska förhållanden med sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Därför utvecklar vi den i vår fabrik i Varberg.

Hos Crescent finns kunskap, tradition och ett erfaret team av konstruktörer som utvecklar ramar med perfekt vridstyvhet, vikt och funktion. När linjer, vinklar och fästpunkter definieras får cykeln också sin geometriska sammansättning. Hur geometrin ser ut beror på vem som ska sitta på sadeln och hur cykeln ska användas. En tränings- och tävlingsram skiljer sig mycket från ramen på en klassisk damcykel. Cyklarna testas och testas igen med hjälp av program och simulatorer. Det ger oss full kontroll över allt från luftmotstånd till hållfasthet.

Sedan slutet av 1990-talet ingår Crescent i en av världens största cykelkoncerner. Tack vare Cycleurope får vi tillgång till de senaste materialen och den vassaste tekniken. Ramen utrustas till exempel med slittåliga växlar, bromssystem och andra komponenter från de bästa tillverkarna.

 

AltranVeloSystem

AltranVeloSytem (AVS) är ett minimalistiskt system för säker fastsättning av tillbehör på din cykel. Det finns ett brett utbud av högkvalitativa väskor, korgar och lådor för olika tillfällen. Alla tillbehör är kompatibla med både främre och bakre pakethållare, så du kan montera dem på det sätt som passar din cykel bäst.

AVS är känt för sin smidighet, funktionalitet och elegans. Den smarta designen gör det enkelt att klicka av och på din tillbehör och att dem förblir stadiga under din cykeltur.

 

AXA Bike Security

AXA har producerat lås till cyklar i över 100 år och tillverkar lås av hög kvalitet för att hålla din cykel säker ifrån tjuvar. Det finns en mängd olika lås men det vanligaste som sitter på våra cyklar är ett rammonterat lås med möjlighet till extra kätting eller vajerlås.

RAM, BESKR: Aluminium
RAMSTORLEK: 51 CM, 55 CM
FRAMGAFFEL: Aluminium/High-Tensile stål
VÄXELREGLAGE: Shimano Altus 2*9
BAKVÄXEL: Shimano alivio 18-växlar
VEVPARTI: Shimano FC-MT210-2, 46×30 170 mm
KASSETT: Shimano HG-200-9, 11-32
BROMS: Hydraulisk skivbroms. Shimano BR-MT201
FÄLG: Spectra TEC
DÄCK FRAM: Spectra Unda Duramax Reflex 37-622
DÄCK BAK: Spectra Unda Duramax Reflex 37-622
KEDJA: Shimano HG-53
STYRSTAM: Adjustable
SADELSTOLPE: TEC Aluminium 27,2x350mm
SADEL: TEC Obvius 160
PEDALER: Spectra, sport med antislip
PAKETHÅLLARE: Aluminium, Sport med AVS