Shopping cart
0kr

Monark Karin 28″ 7-vxl 2024

In stock

Monark Karin 7-vxl dam 2024

  • Alu ram
  • Godkänt lås
  • 7-vxl
  • Korg
  • Belysning batteri

Rek pris 8995:- Vårt pris 8499:-

8 499kr8 995kr

Beskrivning

Här har vi en riktig damcykel original från Monark med 7-vxl som kallas för Karin. Pakethållare med avs system och rostfria skärmar på den svarta/vita färgen. En kvalitets damcykel från Monark med alu-ram, godkänt lås, korg, belysning  och ett mer täckande kedjeskydd. Cykeln har sju växlar att välja på och de har valt en skön sadel som är väldigt omtyckt. Monark mest sålda cykel.

  • Damcykeloriginal med sju växlar, för skön vardagscykling.
  • Populära “hängmattsramen” med lågt insteg.
  • Komplett utrustad med skärmar, pakethållare, belysning, lås och stöd.

Monark

Monark har byggt cyklar sedan 1908. Deras värdegrunden handlar om att skapa kvalitétscyklar för alla. Cyklarna är skapta för att klara de tuffa väderförhållandena vi har i Norden. Monark tar fram och tillverkar cyklar för både stora som små, för damer och herrar. Monark lägger stort fokus på kvalité och noggranhet när det gäller detaljer, allt för att cykeln ska hålla så länge som möjligt.

Monark ingår i Cycleurope koncernen och tillverkas i Varberg.

AltranVeloSystem

AltranVeloSytem (AVS) är ett minimalistiskt system för säker fastsättning av tillbehör på din cykel. Det finns ett brett utbud av högkvalitativa väskor, korgar och lådor för olika tillfällen. Alla tillbehör är kompatibla med både främre och bakre pakethållare, så du kan montera dem på det sätt som passar din cykel bäst.

AVS är känt för sin smidighet, funktionalitet och elegans. Den smarta designen gör det enkelt att klicka av och på din tillbehör och att dem förblir stadiga under din cykeltur.

AXA Bike Security

AXA har producerat lås till cyklar i över 100 år och tillverkar lås av hög kvalitet för att hålla din cykel säker ifrån tjuvar. Det finns en mängd olika lås men det vanligaste som sitter på våra cyklar är ett rammonterat lås med möjlighet till extra kätting eller vajerlås.

Shimano

Shimano är världens största tillverkare av cykelkomponenter, sedan dom startade företaget 1921 i Osaka Japan har dom varit ledande inom cykelindustrin. Tack vare stor satsning på forskning och utveckling, har shimano några av dem bästa komponenterna på marknaden. Shimano cykelkomponenter är en garanti för hög kvalitet. Shimano tillverkar inte bara komponenter, dem tillverkar även Shimano cykelskor, Shimano cykelglasögon och Shimano cykeltillbehör.

 

RAM: Aluminium
ANTAL VÄXLAR: 7
VÄXELREGLAGE: Shimano® Nexus® 7 Vridreglage
BROMSAR: Bak:Navbroms Fram:V-broms Spectra
VEVPARTI: Spectra 42T 170 mm
STYRSTAM: Aluminium
SADELSTOLPE: Aluminium silver 27,2×300
SADEL: Spectra Lubri
DÄCK: Spectra Pergo Regular Reflex 40-622
HANDTAG: Svart
PEDALER: Nylon med antislip
SKÄRMAR: Stål
STÖD: Stål
PAKETHÅLLARE: Stål
LÅS: AXA Solid +
BELYSNING: Fram: Batterilampa on/off Bak: Diodlampa med reflex on/off
VIKT: 189
KASSETT: 18T
GAFFEL: High-Tensile stål
HJULFÄLG: Shimano/Aluminium
KEDJA: Spectra/KMC STD