Shopping cart
0kr

Monark Karin Krickelin 28″ 7-vxl 2024

Out of stock

Monark Krickelin Karin 7-vxl dam 2024

  • Alu ram
  • Godkänt lås
  • 7-vxl
  • Korg
  • Belysning batteri

Rek pris 8995:- Vårt pris 8499:-

8.499kr

Beskrivning

Karin Krickelin är lika skir och ljuv som sommaren. En limited edition modell som är framtagen i ett samarbete mellan Monark och Kristin ”Krickelin” Lagerqvist. Kristin är en etablerad entreprenör, bloggare och inspiratör från västkustpärlan Varberg, precis som vi – Monark. ”Med utgångspunkt i min passion för växter och inspiratörer från förr ville jag skapa en Karin som var klassisk och stilren, som kan leva över generationer och bli vackrare med åren” Karin Krickelin är sprungen ur en vision om att bära en historia från förr. Stora inspiratörer från tidigare epoker har visat vägen. Stilsäkra och berättande kvinnor som Karin Larsson och Selma Lagerlöf har satt känsla och färg. Cykeln ska spegla en förlängning av hemmet och plaggen du bär – vara en del av din stil och vara dåtid och samtid på samma gång. Den dova gröna tonen harmonierar med träpanelen från Karin Larssons hem och de skira blomsterdelakerna är alla unika och applicerade för hand – en efter en. Till cykeln hör en korg i konstrottning som flörtar med gammal tradition men i hållbar kvalité från idag. Korgen går att klicka av så du kan bära med din picknick eller dina badkläder ner till kvällsdoppet. Karin Krickelin har precis som våra andra Karin den karaktäristiska svängda hängmatteramen som skapades för över hundra år sedan och som varsamt uppdaterats genom åren. Med hjul som rullar lätt, en bekväm sadel och ergonomiska handtag är Karin Krickelin en skön cruiser i alla lägen – på väg hem från picknicken, till kvällsdoppet eller hem från jobbet. Rejäla skärmar i plåt, pakethållare, lås, stöd, ringklocka, reflexer och belysning, gör Karin Krickelin lätt att föra fram i alla väder.

Monark

Monark har byggt cyklar sedan 1908. Deras värdegrunden handlar om att skapa kvalitétscyklar för alla. Cyklarna är skapta för att klara de tuffa väderförhållandena vi har i Norden. Monark tar fram och tillverkar cyklar för både stora som små, för damer och herrar. Monark lägger stort fokus på kvalité och noggranhet när det gäller detaljer, allt för att cykeln ska hålla så länge som möjligt.

Monark ingår i Cycleurope koncernen och tillverkas i Varberg.

AltranVeloSystem

AltranVeloSytem (AVS) är ett minimalistiskt system för säker fastsättning av tillbehör på din cykel. Det finns ett brett utbud av högkvalitativa väskor, korgar och lådor för olika tillfällen. Alla tillbehör är kompatibla med både främre och bakre pakethållare, så du kan montera dem på det sätt som passar din cykel bäst.

AVS är känt för sin smidighet, funktionalitet och elegans. Den smarta designen gör det enkelt att klicka av och på din tillbehör och att dem förblir stadiga under din cykeltur.

AXA Bike Security

AXA har producerat lås till cyklar i över 100 år och tillverkar lås av hög kvalitet för att hålla din cykel säker ifrån tjuvar. Det finns en mängd olika lås men det vanligaste som sitter på våra cyklar är ett rammonterat lås med möjlighet till extra kätting eller vajerlås.

Shimano

Shimano är världens största tillverkare av cykelkomponenter, sedan dom startade företaget 1921 i Osaka Japan har dom varit ledande inom cykelindustrin. Tack vare stor satsning på forskning och utveckling, har shimano några av dem bästa komponenterna på marknaden. Shimano cykelkomponenter är en garanti för hög kvalitet. Shimano tillverkar inte bara komponenter, dem tillverkar även Shimano cykelskor, Shimano cykelglasögon och Shimano cykeltillbehör.

 

RAM: Aluminium
ANTAL VÄXLAR: 7
VÄXELREGLAGE: Shimano® Nexus® 7 Vridreglage
BROMSAR: Bak:Navbroms Fram:V-broms Spectra
VEVPARTI: Spectra 42T 170 mm
STYRSTAM: Aluminium
SADELSTOLPE: Aluminium silver 27,2×300
SADEL: Spectra Lubri
DÄCK: Spectra Pergo Regular Reflex 40-622
HANDTAG: Herrmans Primergo
PEDALER: Nylon med antislip
SKÄRMAR: Stål
STÖD: Stål
PAKETHÅLLARE: Stål
LÅS: AXA Solid +
BELYSNING: Fram: Batterilampa on/off Bak: Diodlampa med reflex on/off
VIKT: 189
KASSETT: 18T
GAFFEL: High-Tensile stål
HJULFÄLG: Shimano/Aluminium
KEDJA: Spectra/KMC STD