Shopping cart
0kr
Rea!

Orbea Rallon M10 2023

In stock

Orbea Rallon M10 2023

  • Carbon ram
  • Växel SRAM GX Eagle Lunar
  • Bakdämpare Fox FLOAT X Performance 2-Position Evol LV custom tune 230x60mm
  • Framdämpare  FFox 38 Float Performance 170 Grip 3-Position QR15x110
  • SEATPOST OC2 Dropper 31.6mm

Livstids Garanti på ramen när man registrerar den på Orbeas hemsida!

Rek pris 66599:- REA PRIS 49999:-

 

Det ursprungliga priset var: 66 599kr.Det nuvarande priset är: 49 999kr.

Andra köpte också...

Beskrivning

Upptäck Gränslösa Äventyr med Orbea Rallon!

Välkommen till en värld där dina cykeläventyr når nya höjder – bokstavligt talat. Orbea Rallon är inte bara en mountainbike; det är en portal till spännande terräng, oslagbar prestanda och obegränsade möjligheter.

Designad för Extrema Utmaningar: Orbea Rallon är konstruerad med precision och teknisk expertis för att klara av de mest extrema terrängerna. Den lätta och hållbara ramen ger optimal respons och styrka, medan den avancerade geometrin möjliggör smidig hantering i varje kurva och utför varje drop med perfektion.

Teknologi som Tar Dig Längre: Med den senaste teknologin ombord är varje tur med Orbea Rallon en unik upplevelse. Den avancerade fjädringen, tillsammans med en kraftfull drivlina, ger dig kontroll och kraft i varje pedaltramp. Oavsett om du klättrar uppför branta backar eller sveper nerför tekniska nedförsbackar, kommer Orbea Rallon att förvandla varje stig till en äventyrlig resa.

Orbea Rallon – Mer Än Bara En Cykel: Med Orbea Rallon tar du inte bara med dig en cykel till stigen, du tar med dig ett helt nytt sätt att utforska världen. Varje kurva, hopp och utmaning blir en chans att överträffa dina egna gränser och uppleva friheten som bara en exceptionell mountainbike kan erbjuda.

Så varför vänta? Ta kontroll över dina äventyr och ge dig själv friheten att utforska med Orbea Rallon. Upplev passionen, prestandan och äventyret – det är dags att cykla bortom gränserna!

Orbea

Orbea är ett företag ifrån Spanien som startade år 1840, och är idag Spaniens största cykeltillverkare. Orbea utvecklar och tillverkar cyklar i nästan alla kategorier, allt ifrån pendlarcyklar till mountainbikes och racer cyklar i toppklass.

Orbea producerar prisvärda cyklar i nästan alla kategorier hos Orbea kan du som kund även designa vissa cyklar själv genom Orbeas MyO program. Här kan du bestämma färg, utrustningsnivå och ergonomi. Orbea är märket för dig som vill ha en modern cykel med stilren design och de vassaste komponenterna.

SRAM

Amerikanska SRAM är idag den största utmanaren till Shimano när det gäller cykelkomponenter. Alla deras produkter håller hög funktion och kvalitet för både MTB och racer cyklar. SRAM är i framkant när det gäller utveckling, de var tex först med singelklinga fram och 1×11 samt 1×12-system för mountainbike. De är också banbrytande när det gäller trådlös växling via Bluetooth. Under årens lopp har flera stora tillverkare inom cykeltillbehör och cykeldelar införlivats i SRAM-koncernen. Idag ingår bland annat RockShox, Avid, Zipp och Quarq.

 

FRAME: Orbea Monocoque Race Carbon. Advanced Dynamics 160mm suspension technology. 29″ wheels.Concentric Boost 12×148 rear axle. Pure Enduro geometry. Internal cable routing. ISCG05

SHOCK: Fox FLOAT X Performance 2-Position Evol LV custom tune 230x60mm

FORK: Fox 38 Float Performance 170 Grip 3-Position QR15x110

CRANKSET: SRAM GX Eagle Dub Lunar Boost 32t

SHIFTERS: SRAM GX Eagle Lunar

CASSETTE: SRAM XG-1275 Eagle 10-52t 12-Speed

REAR DERAILLEUR: SRAM GX Eagle Lunar

CHAIN: SRAM GX Eagle 12-Speed

CHAINGUIDE: e*thirteen CL52 30-36t black

HANDLEBAR: OC Mountain Control MC20 Alu SL, Rise20, Width 800

STEM: OC Mountain Control MC20, 0º

WHEELS: OQUO Mountain Control MC32TEAM

SEATPOST: OC Mountain Control MC20, 31.6mm, Dropper

SEATPOST LEVER: Shimano SL-MT500 I-Spec EV

SADDLE: Fizik Taiga S-alloy rail