Shopping cart
0kr

Crescent Knytt 12″ 2024

In stock

CRESCENT Knytt 12″ 2024

  • Alu ram
  • Stödhjul
  • 0-vxl
  • Endast kvar i blått

Rek pris 2995:- Vårt pris på blå 2699:-

2 699kr2 995kr

Beskrivning

12″ Barncykel från Crescent. Cykeln passar till barn i storlek från ca 3år eller ca 100 cm lång. Ramen är gjord i aluminium. Modellen kallas för knytt och har stödhjul som ingår. Stödhjulen är extra breda.

  • Första riktiga cykeln.
  • Säker cykling med fotbroms, rejäla stödhjul, kedjeskydd och ringklocka.
  • Fotbroms och V-broms fram.

Crescent

Sedan början på 1900-talet har Crescent tillverkat kvalitetscyklar för nordiska förhållande här på västkusten. Cyklar som tar dig från dagis till jobbet till affären och vidare runt Vättern till Motala.

Låt oss ta allt från början. Ramen är cykelns stomme. Den ska hålla i tusentals mil och bära dig genom livets alla skeden. Helst ska den kunna rulla vidare till dina barn och barnbarn. Den ska helt enkelt tåla det mesta. Och må bra i våra nordiska förhållanden med sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Därför utvecklar vi den i vår fabrik i Varberg.

Hos Crescent finns kunskap, tradition och ett erfaret team av konstruktörer som utvecklar ramar med perfekt vridstyvhet, vikt och funktion. När linjer, vinklar och fästpunkter definieras får cykeln också sin geometriska sammansättning. Hur geometrin ser ut beror på vem som ska sitta på sadeln och hur cykeln ska användas. En tränings- och tävlingsram skiljer sig mycket från ramen på en klassisk damcykel. Cyklarna testas och testas igen med hjälp av program och simulatorer. Det ger oss full kontroll över allt från luftmotstånd till hållfasthet.

Sedan slutet av 1990-talet ingår Crescent i en av världens största cykelkoncerner. Tack vare Cycleurope får vi tillgång till de senaste materialen och den vassaste tekniken. Ramen utrustas till exempel med slittåliga växlar, bromssystem och andra komponenter från de bästa tillverkarna.

 

STORLEKAR:  12 CM
FÄRGER: Blå, Rosa
RAM: Aluminium
BROMSAR: Bak:Navbroms Fram:Caliper
VEVPARTI: 28T 89 mm
STYRSTAM: Fixed
SADELSTOLPE: Integrerad i sadeln
SADEL: Fizik Taiga
DÄCK: Kenda Booster XC 29X2.20, 60tpi, vikbart
HANDTAG: Spectra