Shopping cart
0kr

Crescent Holma 2023

In stock

Crescent Holma 16-vxl dam 2023

  • 16-vxl shimano alivio
  • Alumunium ram
  • Hydrauliska skivbromsar
  • Skärmar, pakethållare, godkänt lås och heltäckande kedjeskydd
  • Pakethållare med AVS-klicksystem för väskor och korgar. Klicka här för att se mer!

Rek pris 10995:- Vårt pris 9995:-

9 995kr

Andra köpte också...

Beskrivning

Crescent Holma sport cykel är en cykel med mycket utrustning på. Bland extra tillbehör har vi heltäckande kedjeskydd, hydrauliska skivbromsar och justerbar styrstam. Godkänt lås har Holman också och då får man med en självriskeliminering i tre månader på alla Crescent cykel. Finns i två olika ramhöjder 51cm och 55cm och i två olika färger så som turkos och svart. Ramen är tillverkad i aluminium och har integrerad kabeldragning. Numera så har man valt 16-vxl från shimano med gruppen alivio. En härlig cykel som det bara är att cykla på mil efter mil.

Crescent

Sedan början på 1900-talet har Crescent tillverkat kvalitetscyklar för nordiska förhållande här på västkusten. Cyklar som tar dig från dagis till jobbet till affären och vidare runt Vättern till Motala.

Låt oss ta allt från början. Ramen är cykelns stomme. Den ska hålla i tusentals mil och bära dig genom livets alla skeden. Helst ska den kunna rulla vidare till dina barn och barnbarn. Den ska helt enkelt tåla det mesta. Och må bra i våra nordiska förhållanden med sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Därför utvecklar vi den i vår fabrik i Varberg.

Hos Crescent finns kunskap, tradition och ett erfaret team av konstruktörer som utvecklar ramar med perfekt vridstyvhet, vikt och funktion. När linjer, vinklar och fästpunkter definieras får cykeln också sin geometriska sammansättning. Hur geometrin ser ut beror på vem som ska sitta på sadeln och hur cykeln ska användas. En tränings- och tävlingsram skiljer sig mycket från ramen på en klassisk damcykel. Cyklarna testas och testas igen med hjälp av program och simulatorer. Det ger oss full kontroll över allt från luftmotstånd till hållfasthet.

Sedan slutet av 1990-talet ingår Crescent i en av världens största cykelkoncerner. Tack vare Cycleurope får vi tillgång till de senaste materialen och den vassaste tekniken. Ramen utrustas till exempel med slittåliga växlar, bromssystem och andra komponenter från de bästa tillverkarna.

Shimano

Shimano är världens största tillverkare av cykelkomponenter, sedan dom startade företaget 1921 i Osaka Japan har dom varit ledande inom cykelindustrin. Tack vare stor satsning på forskning och utveckling, har shimano några av dem bästa komponenterna på marknaden. Shimano cykelkomponenter är en garanti för hög kvalitet. Shimano tillverkar inte bara komponenter, dem tillverkar även Shimano cykelskor, Shimano cykelglasögon och Shimano cykeltillbehör.

AXA Bike Security

AXA har producerat lås till cyklar i över 100 år och tillverkar lås av hög kvalitet för att hålla din cykel säker ifrån tjuvar. Det finns en mängd olika lås men det vanligaste som sitter på våra cyklar är ett rammonterat lås med möjlighet till extra kätting eller vajerlås.

FÄRGER: Svart matt, Ljusgrön metallic matt
RAMTYP: Dam
RAM: Aluminium
ANTAL VÄXLAR: 16
VÄXELREGLAGE: Shimano® Alivio® Mix
BAKVÄXEL: Shimano® Alivio®
BROMSAR: Hydraulisk skivbroms. Shimano BR-MT200®
VEVPARTI: Shimano® TY-501® 46×30 170 mm
STYRSTAM: Adjustable
SADELSTOLPE: TEC Aluminium 27,2x350mm
SADEL: TEC Obvius 177
DÄCK: Spectra Unda Duramax reflex 60TPI 37-622
HANDTAG: Spectra låsbart ergonomiskt
PEDALER: Spectra, sport med antislip
STÖD: ATRAN MOVE, Aluminium
PAKETHÅLLARE: Aluminium, Sport med AVS
KASSETT: Shimano® HG-31-8, 11-34
GAFFEL: Aluminium/High-Tensile stål
HJULFÄLG: Spectra TEC
KEDJA: Shimano® HG-40