Shopping cart
0kr

Crescent Elston 20 Elcykel

In stock

Crescent Elston 20 5-vxl

  • Alu ram
  • Ramhöjd 50cm
  • 5-vxl med fotbroms
  • Motorn  Bosch Performance
  • Pakethållare med AVS-klicksystem för väskor och korgar. Klicka här för att se mer!

Rek Pris 44995:- Vårt pris 39999:-

39.999kr

Andra köpte också...

Beskrivning

Crescent Elston – en trygg cykel i stadsmiljö

Premiumkänsla hela vägen från fabriken ner i asfalten.
Du sitter skönt upprätt med högsta komfort på denna citycykel med lågt och rymligt insteg, som gör det lätt att kliva av och på cykeln. En performancemotor från Bosch garanterar högsta kvalité och med upp till 75 Nm vridmoment den kraft du behöver uppför, i motvind och när du cyklar med last. Du byter mellan 4 assistanslägen och stänger av och sätter på belysningen genom att använda den smarta LED-remoten på styrets vänstersida. Nya generationens Kiox display ger dig all information du behöver om din cykling. Koppla upp cykeln mot din telefon och få tillgång till mer extra smarta funktioner i displayen och via Flow appen.
Denna elcykel är fullt utrustad och har godkänt ramlås. Ett plug-in lås finns att köpa till för att fästa runt cykelstället. En 3-mån gratis stöldskyddsförsäkring från Solid följer med köpet.
Elston är designad, utvecklad och byggd i Varberg på svenska västkusten, precis som resten av elcyklarna i Crescents sortiment.

Crescent cyklar

Sedan början på 1900-talet har Crescent tillverkat kvalitetscyklar för nordiska förhållande här på västkusten. Cyklar som tar dig från dagis till jobbet till affären och vidare runt Vättern till Motala.

Låt oss ta allt från början. Ramen är cykelns stomme. Den ska hålla i tusentals mil och bära dig genom livets alla skeden. Helst ska den kunna rulla vidare till dina barn och barnbarn. Den ska helt enkelt tåla det mesta. Och må bra i våra nordiska förhållanden med sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Därför utvecklar vi den i vår fabrik i Varberg.

Hos Crescent finns kunskap, tradition och ett erfaret team av konstruktörer som utvecklar ramar med perfekt vridstyvhet, vikt och funktion. När linjer, vinklar och fästpunkter definieras får cykeln också sin geometriska sammansättning. Hur geometrin ser ut beror på vem som ska sitta på sadeln och hur cykeln ska användas. En tränings- och tävlingsram skiljer sig mycket från ramen på en klassisk damcykel. Cyklarna testas och testas igen med hjälp av program och simulatorer. Det ger oss full kontroll över allt från luftmotstånd till hållfasthet.

Sedan slutet av 1990-talet ingår Crescent i en av världens största cykelkoncerner. Tack vare Cycleurope får vi tillgång till de senaste materialen och den vassaste tekniken. Ramen utrustas till exempel med slittåliga växlar, bromssystem och andra komponenter från de bästa tillverkarna.

Ram Aluminium
Antal Växlar 5
Växelreglage Shimano® Nexus® 5 Vridreglage
Bromsar Shimano® Bak:Navbroms Fram:Hydraulisk skivbroms. Shimano®
Vevparti 38T 170 mm
Styrstam Aluminium, justerbar
Styre Aluminium 680mm
Sadelstolpe Aluminium svart 31,6X350
Sadel Spectra Fluito med dämpande elastomer.
Motorplacering Center
Motor Bosch Performance
Batteri Bosch battery 500Wh integrerat i ramen
display Bosch KIOX, LED remote
Däck Spectra Pergo Premium reflex 47-622
Handtag Herrmans CLIK ergonomiskt låsbart
Pedaler Spectra, aluminium ergonomisk, antislip
Skärmar SKS Bluemels 56mm
Stöd ATRAN PARKO, ställbart, optimal support
Pakethållare Aluminium med AVS
Lås AXA IMENSO
Belysning Herrmans MR4 LED 100-120 lumen /Spectra LED med bromsljus
Vikt 29.5
Kassett 24T
Hjul, Fälg Shimano nav/aluminium fälg
Kedja KMC RB Z610HXRB