Shopping cart
0kr

Crescent Elis 2024

In stock

Crescent Elis sport 2024

  • Alu ram
  • Egoing elsystem
  • Mittmotor Egoing
  • Pakethållare med AVS-klicksystem för väskor och korgar. Klicka här för att se mer!
  • 8-vxl shimano acera

Vårt pris 26995:-

26.995kr

Andra köpte också...

Beskrivning

Säg hejdå till svettiga uppförsbackar och välkommen till en helt ny nivå av cykelglädje med Crescent Elis, din pålitliga följeslagare för smidiga och bekväma resor varje dag!

Genom att välja Crescent Elis väljer du inte bara komfort och stil, utan också miljömedvetenhet och hållbarhet. Med en elektrisk drivning som minskar ditt koldioxidavtryck och högkvalitativa material som garanterar långvarig prestanda, är Elis det perfekta valet för den moderna cyklisten med en önskan att göra en positiv skillnad.

Upplev den ultimata kombinationen av stil, prestanda och komfort med Crescent Elis – din bilfria partner på vägen mot frihet och äventyr!

Crescent

Sedan början på 1900-talet har Crescent tillverkat kvalitetscyklar för nordiska förhållande här på västkusten. Cyklar som tar dig från dagis till jobbet till affären och vidare runt Vättern till Motala.

Låt oss ta allt från början. Ramen är cykelns stomme. Den ska hålla i tusentals mil och bära dig genom livets alla skeden. Helst ska den kunna rulla vidare till dina barn och barnbarn. Den ska helt enkelt tåla det mesta. Och må bra i våra nordiska förhållanden med sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Därför utvecklar vi den i vår fabrik i Varberg.

Hos Crescent finns kunskap, tradition och ett erfaret team av konstruktörer som utvecklar ramar med perfekt vridstyvhet, vikt och funktion. När linjer, vinklar och fästpunkter definieras får cykeln också sin geometriska sammansättning. Hur geometrin ser ut beror på vem som ska sitta på sadeln och hur cykeln ska användas. En tränings- och tävlingsram skiljer sig mycket från ramen på en klassisk damcykel. Cyklarna testas och testas igen med hjälp av program och simulatorer. Det ger oss full kontroll över allt från luftmotstånd till hållfasthet.

Sedan slutet av 1990-talet ingår Crescent i en av världens största cykelkoncerner. Tack vare Cycleurope får vi tillgång till de senaste materialen och den vassaste tekniken. Ramen utrustas till exempel med slittåliga växlar, bromssystem och andra komponenter från de bästa tillverkarna.

Shimano

Shimano är världens största tillverkare av cykelkomponenter, sedan dom startade företaget 1921 i Osaka Japan har dom varit ledande inom cykelindustrin. Tack vare stor satsning på forskning och utveckling, har shimano några av dem bästa komponenterna på marknaden. Shimano cykelkomponenter är en garanti för hög kvalitet. Shimano tillverkar inte bara komponenter, dem tillverkar även Shimano cykelskor, Shimano cykelglasögon och Shimano cykeltillbehör.

AXA Bike Security

AXA har producerat lås till cyklar i över 100 år och tillverkar lås av hög kvalitet för att hålla din cykel säker ifrån tjuvar. Det finns en mängd olika lås men det vanligaste som sitter på våra cyklar är ett rammonterat lås med möjlighet till extra kätting eller vajerlås.

AltranVeloSystem

AltranVeloSytem (AVS) är ett minimalistiskt system för säker fastsättning av tillbehör på din cykel. Det finns ett brett utbud av högkvalitativa väskor, korgar och lådor för olika tillfällen. Alla tillbehör är kompatibla med både främre och bakre pakethållare, så du kan montera dem på det sätt som passar din cykel bäst.

AVS är känt för sin smidighet, funktionalitet och elegans. Den smarta designen gör det enkelt att klicka av och på din tillbehör och att dem förblir stadiga under din cykeltur.

RAM: Aluminium
RAMSTORLEK: 53 CM, 58 CM
FRAMGAFFEL:Suntour NEX-NLO
VÄXELREGLAGE: Shimano Acera
BAKVÄXEL: Shimano Acera 8-växlar
VEVPARTI:EGOING 44T 170mm med roterande kedjeskydd
KASSETT:Shimano® HG-31-8, 11-34
BROMS: Hydraulisk skivbroms. Shimano BR-MT201
MOTORPLACERING: Center
MOTOR: EGOING Centerdrivet
BATTERI:EGOING 400 Wh med integrerad belysning
DISPLAY: LCD, EGOING USB
FÄLG: TEC/TEC SSP 375
DÄCK: Spectra Unda Duramax reflex 60TPI 42-622
KEDJA: Shimano HG-40
STYRSTAM:Spectra ahead 28,6/31,8mm +-7°, ext 90-105mm
SADELSTOLPE: TEC Aluminium 27,2x350mm
PEDALER: Spectra, alu sport
PAKETHÅLLARE: Aluminium , Sport med AVS
LÅS: AXA Solid +