Shopping cart
0kr

Crescent Elda 20S elcykel 2023

In stock

Crescent Elda 20S elcykel 2023

  • Alu ram
  • Pakethållare med AVS-klicksystem för väskor och korgar. Klicka här för att se mer!
  • 10-vxl Shimano Deore
  • Elsystem Shimano E6100
  • Batteri  E going 11,6Ah integrerat i ramen
  • Hydrauliska skivbromsar

Rek pris 34995:– Vårt pris 30999:-

30 999kr

Andra köpte också...

Beskrivning

Crescent  Elder är väldigt lik en vanlig sportcykel med dämpad framgaffel. Stötdämpningen gör att den fungerar bra på dåligt underhållna cykelbanor, i stan och på grusvägar. Du orkar cykla mycket längre och slipper svettas, så känns det som att cykla på en vanlig cykel när du kliver upp på sadeln.

Med en Shimano E6100 mittmotor så får du kraften du behöver och på den avtagbara displayen ser du tydligt effektläget, hastigheten, batteriets laddning och hur långt du kan cykla.

 

Crescent

Sedan början på 1900-talet har Crescent tillverkat kvalitetscyklar för nordiska förhållande här på västkusten. Cyklar som tar dig från dagis till jobbet till affären och vidare runt Vättern till Motala.

Låt oss ta allt från början. Ramen är cykelns stomme. Den ska hålla i tusentals mil och bära dig genom livets alla skeden. Helst ska den kunna rulla vidare till dina barn och barnbarn. Den ska helt enkelt tåla det mesta. Och må bra i våra nordiska förhållanden med sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Därför utvecklar vi den i vår fabrik i Varberg.

Hos Crescent finns kunskap, tradition och ett erfaret team av konstruktörer som utvecklar ramar med perfekt vridstyvhet, vikt och funktion. När linjer, vinklar och fästpunkter definieras får cykeln också sin geometriska sammansättning. Hur geometrin ser ut beror på vem som ska sitta på sadeln och hur cykeln ska användas. En tränings- och tävlingsram skiljer sig mycket från ramen på en klassisk damcykel. Cyklarna testas och testas igen med hjälp av program och simulatorer. Det ger oss full kontroll över allt från luftmotstånd till hållfasthet.

Sedan slutet av 1990-talet ingår Crescent i en av världens största cykelkoncerner. Tack vare Cycleurope får vi tillgång till de senaste materialen och den vassaste tekniken. Ramen utrustas till exempel med slittåliga växlar, bromssystem och andra komponenter från de bästa tillverkarna.

AXA Bike Security

AXA har producerat lås till cyklar i över 100 år och tillverkar lås av hög kvalitet för att hålla din cykel säker ifrån tjuvar. Det finns en mängd olika lås men det vanligaste som sitter på våra cyklar är ett rammonterat lås med möjlighet till extra kätting eller vajerlås.

Shimano

Shimano är världens största tillverkare av cykelkomponenter, sedan dom startade företaget 1921 i Osaka Japan har dom varit ledande inom cykelindustrin. Tack vare stor satsning på forskning och utveckling, har shimano några av dem bästa komponenterna på marknaden. Shimano cykelkomponenter är en garanti för hög kvalitet. Shimano tillverkar inte bara komponenter, dem tillverkar även Shimano cykelskor, Shimano cykelglasögon och Shimano cykeltillbehör.

AltranVeloSystem

AltranVeloSytem (AVS) är ett minimalistiskt system för säker fastsättning av tillbehör på din cykel. Det finns ett brett utbud av högkvalitativa väskor, korgar och lådor för olika tillfällen. Alla tillbehör är kompatibla med både främre och bakre pakethållare, så du kan montera dem på det sätt som passar din cykel bäst.

AVS är känt för sin smidighet, funktionalitet och elegans. Den smarta designen gör det enkelt att klicka av och på din tillbehör och att dem förblir stadiga under din cykeltur.

Nettovikt 24.8
Ramspecifikation Aluminium
Motorposition Centermotor
Display LCD, SC-E6100
Växelgrupp Shimano® Deore® 1×10
Underkategori Hybrid
Ram Aluminium
Gaffel Dämpad Suntour NEX-NLO
Batteri EGOING 504 Wh integrerat i ramen
Bromsar Hydraulisk skivbroms. Shimano BR-MT201® disc 180/160
Kassett Shimano CUES 10S 11-43T
Kedja Shimano CN-LG500
Skärmar SKS Bluemels 56mm
Vevparti 44T 170 mm
Elmotor Shimano STePS E6100
Tillgängliga storlekar 51: 160-180
Handtag TEC Sport