Shopping cart
0kr

Crescent Elina 2023

In stock

Crescent Elcykel  Elina 7-vxl dam 2023

  • Alu ram
  • Batteri 11,6Ah Ingår som nu blivit lite mer slimmad
  • Hydraulisk skivbroms fram
  • Pakethållare med AVS-klicksystem för väskor och korgar. Klicka här för att se mer!
  • Punkteringsskyddande däck 40-622

Rek pris 21995:– Vårt pris 18999:-

 

18 999kr

Andra köpte också...

Beskrivning

Välkommen till framtidens cykling med Crescent Elina elcykel, den perfekta lösningen för dig som söker en smidig och miljövänlig transportmetod. Med 300 ord är det möjligt att verkligen fördjupa sig i fördelarna med Crescent Elina elcykel och inspirera potentiella kunder att utforska dess många fördelar.

Crescent Elina är mer än bara en elcykel – det är din bilfria framtid! Med en stark och pålitlig elcykel kan du smidigt ta dig till jobbet, shoppa i stan eller njuta av naturutflykter utan besvär. Här är några skäl till varför du bör välja Crescent Elina:

1. Miljövänlig Mobilitet: Crescent Elina är ett utmärkt val för den miljömedvetna cyklisten. Den hjälper dig att minska din klimatpåverkan och dra ditt strå till stacken för en grönare framtid.

2. Kvalitet och Pålitlighet: Crescent är en välrenommerad cykeltillverkare med en lång historia av högkvalitativa cyklar. Elina är inget undantag. Den har en stark motor och pålitliga komponenter för problemfri körning.

3. Bekvämlighet: Med Crescent Elina elcykel behöver du aldrig oroa dig för svettiga kläder eller långa pendlingstider. Elmotorn ger dig en smidig och bekväm resa, även i kuperad terräng.

4. Långa Räckvidd: Tack vare den kraftfulla batterin får du en imponerande räckvidd på en enda laddning. Du kan cykla längre sträckor utan oro.

5. Modern Design: Crescent Elina är inte bara funktionell, den är också snygg. Den moderna designen gör att du sticker ut på vägen.

6. Ett Aktivt Liv: Med Crescent Elina elcykel kan du fortsätta vara aktiv och upptäcka nya platser. Utforska staden eller ge dig ut på avlägsna vägar med självförtroende.

Oavsett om du är en pendlare, en äventyrare eller helt enkelt letar efter ett sätt att göra din vardag mer bekväm, är Crescent Elina elcykel det rätta valet. Ta kontroll över din resa och upplev friheten med Crescent Elina elcykel idag! Beställ din elcykel och börja trampa mot en bättre och mer hållbar framtid.

Crescent cyklar

Sedan början på 1900-talet har Crescent tillverkat kvalitetscyklar för nordiska förhållande här på västkusten. Cyklar som tar dig från dagis till jobbet till affären och vidare runt Vättern till Motala.

Låt oss ta allt från början. Ramen är cykelns stomme. Den ska hålla i tusentals mil och bära dig genom livets alla skeden. Helst ska den kunna rulla vidare till dina barn och barnbarn. Den ska helt enkelt tåla det mesta. Och må bra i våra nordiska förhållanden med sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Därför utvecklar vi den i vår fabrik i Varberg.

Hos Crescent finns kunskap, tradition och ett erfaret team av konstruktörer som utvecklar ramar med perfekt vridstyvhet, vikt och funktion. När linjer, vinklar och fästpunkter definieras får cykeln också sin geometriska sammansättning. Hur geometrin ser ut beror på vem som ska sitta på sadeln och hur cykeln ska användas. En tränings- och tävlingsram skiljer sig mycket från ramen på en klassisk damcykel. Cyklarna testas och testas igen med hjälp av program och simulatorer. Det ger oss full kontroll över allt från luftmotstånd till hållfasthet.

Sedan slutet av 1990-talet ingår Crescent i en av världens största cykelkoncerner. Tack vare Cycleurope får vi tillgång till de senaste materialen och den vassaste tekniken. Ramen utrustas till exempel med slittåliga växlar, bromssystem och andra komponenter från de bästa tillverkarna.

AXA Bike Security

AXA har producerat lås till cyklar i över 100 år och tillverkar lås av hög kvalitet för att hålla din cykel säker ifrån tjuvar. Det finns en mängd olika lås men det vanligaste som sitter på våra cyklar är ett rammonterat lås med möjlighet till extra kätting eller vajerlås.

Shimano

Shimano är världens största tillverkare av cykelkomponenter, sedan dom startade företaget 1921 i Osaka Japan har dom varit ledande inom cykelindustrin. Tack vare stor satsning på forskning och utveckling, har shimano några av dem bästa komponenterna på marknaden. Shimano cykelkomponenter är en garanti för hög kvalitet. Shimano tillverkar inte bara komponenter, dem tillverkar även Shimano cykelskor, Shimano cykelglasögon och Shimano cykeltillbehör.

AltranVeloSystem

AltranVeloSytem (AVS) är ett minimalistiskt system för säker fastsättning av tillbehör på din cykel. Det finns ett brett utbud av högkvalitativa väskor, korgar och lådor för olika tillfällen. Alla tillbehör är kompatibla med både främre och bakre pakethållare, så du kan montera dem på det sätt som passar din cykel bäst.

AVS är känt för sin smidighet, funktionalitet och elegans. Den smarta designen gör det enkelt att klicka av och på din tillbehör och att dem förblir stadiga under din cykeltur.