Shopping cart
0kr

Crescent Elvira dam elcykel 2024

In stock

Crescent Elvira dam elcykel 2024

  • Alu ram
  • 7-vxl med fotbroms
  • Mitt motor
  • Pakethållare med AVS-klicksystem för väskor och korgar. Klicka här för att se mer!
  • Tillverkad i Varberg

Rek pris 32995:- Vårt pris 29999:-

29 999kr

Andra köpte också...

Beskrivning

Crescent Elvira är en ny Elcykel modell, men den klassiska damcykel geometrin men med en dämpare framtill. Nu med Motor FRÅN Bosch Active Line Gen3 OCH Batteri Bosch Rack battery 300Wh

Crescent cyklar

Sedan början på 1900-talet har Crescent tillverkat kvalitetscyklar för nordiska förhållande här på västkusten. Cyklar som tar dig från dagis till jobbet till affären och vidare runt Vättern till Motala.

Låt oss ta allt från början. Ramen är cykelns stomme. Den ska hålla i tusentals mil och bära dig genom livets alla skeden. Helst ska den kunna rulla vidare till dina barn och barnbarn. Den ska helt enkelt tåla det mesta. Och må bra i våra nordiska förhållanden med sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Därför utvecklar vi den i vår fabrik i Varberg.

Hos Crescent finns kunskap, tradition och ett erfaret team av konstruktörer som utvecklar ramar med perfekt vridstyvhet, vikt och funktion. När linjer, vinklar och fästpunkter definieras får cykeln också sin geometriska sammansättning. Hur geometrin ser ut beror på vem som ska sitta på sadeln och hur cykeln ska användas. En tränings- och tävlingsram skiljer sig mycket från ramen på en klassisk damcykel. Cyklarna testas och testas igen med hjälp av program och simulatorer. Det ger oss full kontroll över allt från luftmotstånd till hållfasthet.

Sedan slutet av 1990-talet ingår Crescent i en av världens största cykelkoncerner. Tack vare Cycleurope får vi tillgång till de senaste materialen och den vassaste tekniken. Ramen utrustas till exempel med slittåliga växlar, bromssystem och andra komponenter från de bästa tillverkarna.

Shimano

Shimano är världens största tillverkare av cykelkomponenter, sedan dom startade företaget 1921 i Osaka Japan har dom varit ledande inom cykelindustrin. Tack vare stor satsning på forskning och utveckling, har shimano några av dem bästa komponenterna på marknaden. Shimano cykelkomponenter är en garanti för hög kvalitet. Shimano tillverkar inte bara komponenter, dem tillverkar även Shimano cykelskor, Shimano cykelglasögon och Shimano cykeltillbehör.

AltranVeloSystem

AltranVeloSytem (AVS) är ett minimalistiskt system för säker fastsättning av tillbehör på din cykel. Det finns ett brett utbud av högkvalitativa väskor, korgar och lådor för olika tillfällen. Alla tillbehör är kompatibla med både främre och bakre pakethållare, så du kan montera dem på det sätt som passar din cykel bäst.

AXA Bike Security

AXA har producerat lås till cyklar i över 100 år och tillverkar lås av hög kvalitet för att hålla din cykel säker ifrån tjuvar. Det finns en mängd olika lås men det vanligaste som sitter på våra cyklar är ett rammonterat lås med möjlighet till extra kätting eller vajerlås.

 

Ram Aluminium
Antal Växlar 7
Växelreglage Shimano® Nexus® 7 Vridreglage
Bromsar Shimano® Bak:Navbroms Fram:Hydraulisk skivbroms. Shimano®
Vevparti 38T 170 mm
Styrstam Aluminium
Styre Aluminium 630mm, city
Sadelstolpe Aluminium 27,2mm inkl klamma.
Sadel Spectra Fluito med dämpande elastomer.
Motorplacering Center
Motor Bosch Active Line Gen3
Batteri Bosch Rack battery 300Wh
display Bosch PURION
Däck Spectra Pergo Premium reflex 40-622
Handtag Herrmans CLIK ergonomiskt låsbart
Pedaler Spectra, aluminium ergonomisk, antislip
Skärmar SKS Bluemels 56mm
Stöd ATRAN REX Aluminium ställbart, optimal support
Pakethållare Aluminium med AVS
Lås AXA Solid +
Belysning Herrmans MR4 LED 100-120 lumen /Spectra LED
Vikt 28.1
Kassett 16T
HjulFälg Shimano/Spectra
Kedja KMC RB Z610HXRB