Shopping cart
0kr

Crescent Rissa 7-vxl 2023

In stock

Crescent Rissa 7-vxl 2023

  • 7-vxl shimano med fotbroms
  • Pakethållare med AVS-klicksystem för väskor och korgar. Klicka här för att se mer!
  • rullbroms i fram navet
  • aluminium ram
  • godkänt lås

Rek pris 10995:- Vårt pris 9999:-

 

9.999kr

Beskrivning

Crescent Rissa sportcykel modell med 7-vxl och fotbroms är en cykel som tar dig till de flesta platserna utan att krångla. Justerbar styrstam så att du kan få den perfekt inställd och Crescent rissa finns också i två ramhöjder och tre färger att välja på. Aluminium ram med integrerad kabeldragning. Nav generator till belysningen och rullbroms som frambroms.

Crescent

Sedan början på 1900-talet har Crescent tillverkat kvalitetscyklar för nordiska förhållande här på västkusten. Cyklar som tar dig från dagis till jobbet till affären och vidare runt Vättern till Motala.

Låt oss ta allt från början. Ramen är cykelns stomme. Den ska hålla i tusentals mil och bära dig genom livets alla skeden. Helst ska den kunna rulla vidare till dina barn och barnbarn. Den ska helt enkelt tåla det mesta. Och må bra i våra nordiska förhållanden med sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Därför utvecklar vi den i vår fabrik i Varberg.

Hos Crescent finns kunskap, tradition och ett erfaret team av konstruktörer som utvecklar ramar med perfekt vridstyvhet, vikt och funktion. När linjer, vinklar och fästpunkter definieras får cykeln också sin geometriska sammansättning. Hur geometrin ser ut beror på vem som ska sitta på sadeln och hur cykeln ska användas. En tränings- och tävlingsram skiljer sig mycket från ramen på en klassisk damcykel. Cyklarna testas och testas igen med hjälp av program och simulatorer. Det ger oss full kontroll över allt från luftmotstånd till hållfasthet.

Sedan slutet av 1990-talet ingår Crescent i en av världens största cykelkoncerner. Tack vare Cycleurope får vi tillgång till de senaste materialen och den vassaste tekniken. Ramen utrustas till exempel med slittåliga växlar, bromssystem och andra komponenter från de bästa tillverkarna.

Shimano

Shimano är världens största tillverkare av cykelkomponenter, sedan dom startade företaget 1921 i Osaka Japan har dom varit ledande inom cykelindustrin. Tack vare stor satsning på forskning och utveckling, har shimano några av dem bästa komponenterna på marknaden. Shimano cykelkomponenter är en garanti för hög kvalitet. Shimano tillverkar inte bara komponenter, dem tillverkar även Shimano cykelskor, Shimano cykelglasögon och Shimano cykeltillbehör.

STORLEKAR: 51 CM, 55 CM
FÄRGER: Svart matt, Petrol, Silver Pearl matt
RAMTYP: Dam
RAM: Aluminium
ANTAL VÄXLAR: 7
VÄXELREGLAGE: Shimano® Nexus 7® DX
BROMSAR: Shimano® Bak:Navbroms Fram:Rullbroms Shimano BR-C3000
VEVPARTI: Spectra 38T 170 mm, Aluminium/stål.
STYRSTAM: Adjustable
SADELSTOLPE: Aluminium 27,2mm inkl klamma.