Shopping cart
0kr

Orbea Diem 20

In stock

Orbea Diem 20 Elcykel

  • Alu ram
  • Belt-drive
  • 5-vxl
  • Motorn(centrum, vevparti)

Rek pris 53799:-  Vårt pris 45999:-

45.999kr

Andra köpte också...

Beskrivning

Upptäck Den Nya Standarden för Cykling: Orbea Diem

Är du redo att ta din cykling till nya höjder? Då är Orbea Diem det ultimata valet för dig. Med en perfekt balans mellan prestanda, komfort och stil är Orbea Diem cykeln som tar dig dit du vill vara med stil och elegans.

Teknisk Mästerverk

Orbea Diem är inte bara en cykel, det är ett tekniskt mästerverk. Varje detalj är noggrant utformad för att maximera din cykelupplevelse. Från den lätta aluminiumramen till de högkvalitativa komponenterna, varje del av Orbea Diem är utformad för att ge dig den bästa möjliga åkupplevelsen.

Komfort och Prestanda i Perfekt Harmoni

Med en ergonomisk design och avancerad teknik erbjuder Orbea Diem en oöverträffad komfort och prestanda. Oavsett om du tar en avslappnad cykeltur runt staden eller ger dig ut på långa äventyr på landsbygden, kommer Orbea Diem att ge dig den perfekta balansen mellan komfort och prestanda.

Stil och Elegans

Orbea Diem är inte bara en fantastiskt presterande cykel, den är också en stilikon. Med sitt slående utseende och eleganta design kommer Orbea Diem att få dig att sticka ut var du än går. Oavsett om du är ute efter en cykel som passar din personliga stil eller vill imponera på vägarna, kommer Orbea Diem att leverera.

Upptäck Orbea Diem idag

Är du redo att ta din cykling till nästa nivå? Upptäck Orbea Diem idag och upplev skillnaden själv. Med sin kombination av prestanda, komfort och stil kommer Orbea Diem att bli din trogna följeslagare på vägarna i många år framöver.

Frame: Orbea Diem Hydro High Polished 2024, Flex Tech, 135×9 / 142×12, Headset Routing, Custom Kickstand, Orbea Urban Cockpit and equipment compatible

Fork: Orbea Diem carbon fork, full carbon, 1″ 1/8 – 1″ 1/5 , thru axle 12×1, post mount disc mount, Thrue Axle12x100mm, Long mudguards compatible.

Battery: Orbea Internal 630Wh

Motor: Shimano EP600

Charger: Orbea 2.Generation eBike Smart charger 42V/2-4A

Remote: EN600-L

Chainring: Gates CDX 42t w/chainguard

Crank: Shimano Steps EM600

Cassette: Gates CDX 34t for Shimano Inter 5e

Chain: Gates CDX Belt

Shifters: Microshift TN71 for Nexus Inter 5

Rear Derailleur: Shimano Nexus Inter-5

Handlebar: Orbea Urban, Integrated Light, Rise 54, Width 700

Brakes: Shimano MT201 Hydraulic Disc

Wheels: Alloy, Tubeless, 25c, 32H

Tyres: Vittoria e-Randonneur 50-622, Reflective band