Shopping cart
0kr

Scott Sub active eRIDE

In stock
scott sub active eride
  • Alu ram
  • 9-vxl Shimano
  • ELCYKELMOTOR Bosch Active
  • BATTERI PowerTube 400Wh

Rek pris 29995:- Vårt pris 24999:-

24 999kr

Andra köpte också...

Beskrivning

Scott Sub active eRIDE Men – din trogna följeslagare för både äventyr och vardagspendling. Med sin elektriska drivlina och breda användningsområde är denna hybridcykel redo att ta dig dit du vill med stil och prestanda. Oavsett om du utforskar nya landskap på ditt livs cykeläventyr eller navigerar genom stadens gator på väg till jobbet, kommer Scott Sub active eRIDE att leverera en smidig och bekväm körning på alla typer av underlag. Med sina pålitliga komponenter kan du lita på att denna cykel är redo för vad än dagen har att erbjuda. Så ge dig ut och utforska världen med ett leende på läpparna, med Scott Sub active eRIDE som din pålitliga partner.

Scott

Scott är ett företag med amerikanska rötter som grundades av Ed Scott i Sun Valley, Idaho. Då närmare bestämt 1958, handlade de om rör i aluminium för skidstavar (som då tidigare tillverkades i stål och bambu).

Scott har numera sitt huvudkontor i Schweiziska Givisiez och man utvecklar och tillverkar numera prylar för både cykling, skidåkning, motorsport och löpning. I slutet på 60-talet släpptes den första Scott cykeln och i slutet av 80-talet skapade Scott en av de mest betydelsefulla innovationerna i cykelhistorien, det aerodynamiska styret som Greg Lemond använde när han körde hem sin första seger i Tour de France. I dagsläget tillverkar man cyklar för en rad olika användningsområden och kategorier, redan 1986 introducerade Scott sin första mountainbike och sedan dess har man haft ett järngrepp om tätpositionen i disciplinen. De senaste 10 åren har Scott haft enorma framgångar på tävlingsbanorna, och med den sjufaldig världsmästare och olympisk guldmedaljören Nino Schurter i spetsen.

Vägen till överlägsna produkter styrs av förmågan att ständigt driva utvecklingen framåt, samt viljan att hela tiden förbättra och förädla. Scott samarbetar med några av de mest framgångsrika innovatörerna de skickligaste produktutvecklarna i hela cykel branschen.

Shimano

Shimano är världens största tillverkare av cykelkomponenter, sedan dom startade företaget 1921 i Osaka Japan har dom varit ledande inom cykelindustrin. Tack vare stor satsning på forskning och utveckling, har shimano några av dem bästa komponenterna på marknaden. Shimano cykelkomponenter är en garanti för hög kvalitet. Shimano tillverkar inte bara komponenter, dem tillverkar även Shimano cykelskor, Shimano cykelglasögon och Shimano cykeltillbehör.

HASTIGHET
25 KM/H
HJULSTORLEK
28 “
MOTORTYP
Mittmotor
ELCYKELMOTOR
Bosch Active
BATTERI
PowerTube 400Wh
RÄCKVIDD
5-8 mil
DISPLAY
Purion
BROMSTYP
Skivbroms
BROMS
Shimano BR-M200 Disc
KEDJA
KMC eGLIDE
DÄCK
Schwalbe Energizer Active Plus 700x50c
HANDTAG / SADEL
Syncros Capilano
LAMPA
Front: Axa Compactline 35 / Rear: Axa
DÄMPNING
Dämpad
VIKT
26 KG
VÄXLAR ANTAL
9