Shopping cart
0kr

Crescent Eld 40

In stock

Crescent Eld 40 (Nyhet för 2024)

  • Alu ram
  • 9-vxl shimano Cues
  • Shimano Centermotor
  • Hydrauliska skivbromsar

Rek pris 39995:- Vårt pris 36499:-

 

36 499kr

Andra köpte också...

Beskrivning

“Crescent Eld 40” är en imponerande E-mountainbike (E-mtb) som kombinerar avancerad teknik med pålitlig prestanda. Den drivs av en kraftfull Shimano 6100-motor, vilket ger cyklisten tillräckligt med kraft för att hantera olika terränger med lätthet. Motorns 60 Nm brid ger en imponerande acceleration och underlättar klättringar och trånga stigar.

Designen av “Crescent Eld 40” är noga övervägd för att ge en optimal upplevelse för sina användare. Ramen är konstruerad för att vara stabil och hållbar, vilket ger en smidig körupplevelse.  Geometrin är anpassad för att möta behoven hos både erfarna och nybörjare inom mountainbiking.

Displayen ger användaren enkel tillgång till viktig information som hastighet, batterinivå och valda assistanslägen. Shimano 6100-motorn erbjuder flera assistansnivåer, vilket gör det möjligt för cyklisten att anpassa sin körning efter terräng och personlig preferens.

Fjädringssystemet på “Crescent Eld 40” är utformat för att hantera ojämn terräng och erbjuda en bekväm körning. Med kvalitetskomponenter och noggrant utvalda detaljer är denna E-mtb ett pålitligt val för alla som söker en pålitlig och kraftfull elektrisk mountainbike.

Sammanfattningsvis erbjuder “Crescent Eld 40” en imponerande kombination av prestanda, design och användarvänlighet. Med sin Shimano 6100-motor, 60 Nm brid, och noggrant utformade komponenter är den här E-mtb:n redo att leverera en spännande och effektiv körupplevelse för alla entusiaster inom mountainbiking.

Crescent

Sedan början på 1900-talet har Crescent tillverkat kvalitetscyklar för nordiska förhållande här på västkusten. Cyklar som tar dig från dagis till jobbet till affären och vidare runt Vättern till Motala.

Låt oss ta allt från början. Ramen är cykelns stomme. Den ska hålla i tusentals mil och bära dig genom livets alla skeden. Helst ska den kunna rulla vidare till dina barn och barnbarn. Den ska helt enkelt tåla det mesta. Och må bra i våra nordiska förhållanden med sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Därför utvecklar vi den i vår fabrik i Varberg.

Hos Crescent finns kunskap, tradition och ett erfaret team av konstruktörer som utvecklar ramar med perfekt vridstyvhet, vikt och funktion. När linjer, vinklar och fästpunkter definieras får cykeln också sin geometriska sammansättning. Hur geometrin ser ut beror på vem som ska sitta på sadeln och hur cykeln ska användas. En tränings- och tävlingsram skiljer sig mycket från ramen på en klassisk damcykel. Cyklarna testas och testas igen med hjälp av program och simulatorer. Det ger oss full kontroll över allt från luftmotstånd till hållfasthet.

Sedan slutet av 1990-talet ingår Crescent i en av världens största cykelkoncerner. Tack vare Cycleurope får vi tillgång till de senaste materialen och den vassaste tekniken. Ramen utrustas till exempel med slittåliga växlar, bromssystem och andra komponenter från de bästa tillverkarna.

AXA Bike Security

AXA har producerat lås till cyklar i över 100 år och tillverkar lås av hög kvalitet för att hålla din cykel säker ifrån tjuvar. Det finns en mängd olika lås men det vanligaste som sitter på våra cyklar är ett rammonterat lås med möjlighet till extra kätting eller vajerlås.

Shimano

Shimano är världens största tillverkare av cykelkomponenter, sedan dom startade företaget 1921 i Osaka Japan har dom varit ledande inom cykelindustrin. Tack vare stor satsning på forskning och utveckling, har shimano några av dem bästa komponenterna på marknaden. Shimano cykelkomponenter är en garanti för hög kvalitet. Shimano tillverkar inte bara komponenter, dem tillverkar även Shimano cykelskor, Shimano cykelglasögon och Shimano cykeltillbehör.

AltranVeloSystem

AltranVeloSytem (AVS) är ett minimalistiskt system för säker fastsättning av tillbehör på din cykel. Det finns ett brett utbud av högkvalitativa väskor, korgar och lådor för olika tillfällen. Alla tillbehör är kompatibla med både främre och bakre pakethållare, så du kan montera dem på det sätt som passar din cykel bäst.

AVS är känt för sin smidighet, funktionalitet och elegans. Den smarta designen gör det enkelt att klicka av och på din tillbehör och att dem förblir stadiga under din cykeltur.

Ram Aluminium
Antal Växlar 9
Växelreglage Shimano® CUES U4000-9
Bakväxel Shimano® CUES, U4000
Bromsar Hydraulisk skivbroms. Shimano® BR-MT201 disc 180/180
Vevparti 38T 170 mm
Styrstam Satori Viper 0° 45mm, Dia:31.8mm
Styre TEC Aluminium Bredd: 720mm Dia:31.8mm
Sadelstolpe Aluminium svart 31,6X350
Sadel Selle Royal Vivo
Motorplacering Center
Motor Shimano STePS E6100
Batteri EGOING 500 Wh integrerat i ramen
display LCD, SC-E5000
Däck TEC Saxum 29×2,35 120TPI+Kevlar Protection
Handtag Kraton svarta
Pedaler Aluminium med stålkrage
Kassett Shimano CS-HG400-9S 11-36T
HjulFälg Shimano/ Mach 1 ML30 29”
Kedja KMC e9S