Shopping cart
0kr

Crescent Eli 20 2024

In stock

Crescent Eli 20 11-vxl

  • Alu ram
  • Pakethållare med mycket packnings möjligheter. AVS-klick system för väskor och korgar. Klicka här för att se mer!
  • 11-vxl Shimano XT
  • hydraulisk skivbromsar
  • Elsystem Bosch Performance

Vårt pris 44995:-

44 995kr

Andra köpte också...

Beskrivning

Välkommen till nästa nivå av elektrisk cykling med Crescent Eli. Med avancerad teknik och beprövad svensk design tar Crescent Eli dig med på äventyr som du aldrig tidigare upplevt. Denna mångsidiga elcykel är din nyckel till frihet, långväga utflykter och en aktiv livsstil.

Kraftfull och Effektiv

Crescent Eli drivs av en kraftfull elmotor som ger dig extra styrka när du behöver det som mest. Oavsett om du ska klättra uppför branta backar eller ta dig fram genom stadens gator, kommer Crescent Eli att göra det med lätthet och elegans. Med sin imponerande räckvidd och högeffektiva batteri kan du njuta av långa turer utan att oroa dig för att batteriet tar slut.

Designad för Komfort och Funktion

Med fokus på både komfort och funktion är Crescent Eli utformad för att göra varje cykeltur till en njutbar upplevelse. Den ergonomiska ramen och justerbara styret ger en bekväm och avslappnad körställning, medan den integrerade belysningen och skärmsystemet gör att du kan cykla säkert i alla förhållanden. Dessutom erbjuder den stabila och pålitliga ramen gott om plats för packning, vilket gör den perfekt för långa äventyr eller dagliga pendlingsresor.

Upptäck Crescent Eli Idag

Är du redo att utforska nya platser och uppleva spännande äventyr? Då är Crescent Eli den perfekta följeslagaren för dig. Med sin kombination av kraft, komfort och funktionalitet kommer Crescent Eli att ta din cykling till nya höjder. Upptäck Crescent Eli idag och låt dina äventyr börja!

Crescent

Sedan början på 1900-talet har Crescent tillverkat kvalitetscyklar för nordiska förhållande här på västkusten. Cyklar som tar dig från dagis till jobbet till affären och vidare runt Vättern till Motala.

Låt oss ta allt från början. Ramen är cykelns stomme. Den ska hålla i tusentals mil och bära dig genom livets alla skeden. Helst ska den kunna rulla vidare till dina barn och barnbarn. Den ska helt enkelt tåla det mesta. Och må bra i våra nordiska förhållanden med sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Därför utvecklar vi den i vår fabrik i Varberg.

Hos Crescent finns kunskap, tradition och ett erfaret team av konstruktörer som utvecklar ramar med perfekt vridstyvhet, vikt och funktion. När linjer, vinklar och fästpunkter definieras får cykeln också sin geometriska sammansättning. Hur geometrin ser ut beror på vem som ska sitta på sadeln och hur cykeln ska användas. En tränings- och tävlingsram skiljer sig mycket från ramen på en klassisk damcykel. Cyklarna testas och testas igen med hjälp av program och simulatorer. Det ger oss full kontroll över allt från luftmotstånd till hållfasthet.

Sedan slutet av 1990-talet ingår Crescent i en av världens största cykelkoncerner. Tack vare Cycleurope får vi tillgång till de senaste materialen och den vassaste tekniken. Ramen utrustas till exempel med slittåliga växlar, bromssystem och andra komponenter från de bästa tillverkarna.

AXA Bike Security

AXA har producerat lås till cyklar i över 100 år och tillverkar lås av hög kvalitet för att hålla din cykel säker ifrån tjuvar. Det finns en mängd olika lås men det vanligaste som sitter på våra cyklar är ett rammonterat lås med möjlighet till extra kätting eller vajerlås.

Shimano

Shimano är världens största tillverkare av cykelkomponenter, sedan dom startade företaget 1921 i Osaka Japan har dom varit ledande inom cykelindustrin. Tack vare stor satsning på forskning och utveckling, har shimano några av dem bästa komponenterna på marknaden. Shimano cykelkomponenter är en garanti för hög kvalitet. Shimano tillverkar inte bara komponenter, dem tillverkar även Shimano cykelskor, Shimano cykelglasögon och Shimano cykeltillbehör.

AltranVeloSystem

AltranVeloSytem (AVS) är ett minimalistiskt system för säker fastsättning av tillbehör på din cykel. Det finns ett brett utbud av högkvalitativa väskor, korgar och lådor för olika tillfällen. Alla tillbehör är kompatibla med både främre och bakre pakethållare, så du kan montera dem på det sätt som passar din cykel bäst.

AVS är känt för sin smidighet, funktionalitet och elegans. Den smarta designen gör det enkelt att klicka av och på din tillbehör och att dem förblir stadiga under din cykeltur.

Ram: Aluminium

Hjulstorlek: 28″

Däck: Spectra Pergo Premium reflex 44-622

Vevparti: 38T 170mm

Bakväxel: Shimano® XT® 11-vxl

Bromsar: BR-MT201

Motor: Bosch Performance

Batteri: Bosch battery 500Wh integrerat i ramen

Display: Bosch INTUVIA

Lås: AXA Solid + Godkänt ifrån försäkringsbolag